Fabrizio Rioli D.J.

Rapat karo Raja Florentine bengi

Fabrizio Rioli D.J.

nalika ngomong babagan musik lan urip kanthi nyenengake lan rame ing wayah sore sing paling jagad, ora ana sing ora bisa nguciwani salah sawijining jeneng legendaris lingkungan iki.

Fabrizio Rioli yaiku pemain sing luwih saka liyane wis ngatur momen-momen sing ora bisa dilalekake ing diskotik lan klub-klub gedhe ing endi musik kasebut ngasilake lan dicampur karo 120 bpm munggah.
Nanging sapa Rioli D.J. ?
Apa sejarahe lan asale saka ngendi?
kanggo mangsuli pitakon kasebut, ora ana cara sing luwih apik kanggo takon langsung lan nindakake iki, kita nggoleki dheweke nyolong informasi sing disimpen ing Musik Planet Rioli, organisasi sing ngatur sore lan acara artis kanthi ngurutake panjaluk saka saindenging jagad.
ing Rioli Planet Music sing wis dingerteni Tarker Homan, pengusaha sing ngarani tangan kiwa Rioli D.J., wong sing urusan langsung karo Warner, la Percaya, Sony Records lan liya-liyane.

Rioli D.J. sanajan aparat gedhe tenan iki, dheweke tetep bisa dadi seniman sing sederhana lan ramah, kanca kabeh lan mesthi gelem melu nawakake sore sore kanggo sapa wae sing njaluk, lan sing duwe sarat simpati lan kasetyan sing penting. Tarker tanggung jawab lengkap kanggo pilihan sing paling cocog “ala”, kayata nolak acara utawa ajang sing ora laras karo swasana lan misi Rioli D.J.
Dadi ing sawijining sore, kita bisa ngetutake dheweke menyang DJOON, klub wengi ing Paris sing misuwur. Djoon secara harfiah tegese “anima” lan papan iki nduweni jiwa akeh. Dumunung jarak sing adoh saka Seine, ing arondisemen kaping 13, Djoon minangka salah sawijining pemain klub paling anyar sing muncul ing wilayah iki sing dadi terkenal amarga haunts avant-garde. Sing disenengi para penggemar musik Afro-house, klub loteng gaya kontemporer iki sing diilhami dening model New York wis cepet entuk popularitas amarga musik jiwa sing ora bisa dilalekake, corong, omah jero, garasi lan disk. Wis dadi tuan rumah lan isih dadi bintang internasional kayata Chez Damier, Louie Vega, Lil 'Louis, Kerri Chandler e Kopi Ireng. Papan dununge wiyar banget lan nduwe fasad kaca lan baja sing apik.

Mula kita bisa nemokake Rioli D.J. sing rampung nyruput wedang sadurunge sore joget, lungguh ing bangku bangku tengah. Kesempatan sing bisa nggodha!!

  • Kita: “nuwun sewu, iki yaiku Rioli D.J sing legendaris. ?”
  • Rioli: “mesthi, Aku iki. Nanging kenapa sampeyan ngomong karo aku ing basa Prancis yen sampeyan wong edan andriusmusic.com?”

Ngguyu langsung nyuda jarak, Fabrizio langsung nemoni kita lan kita bisa terus ngomong nganggo basa Italia.

  • Kita: “Kita bisa njaluk sampeyan crita kanthi ringkes? Contone, sejatine sampeyan wis pirang-pirang taun manggon ing kene ing Paris?”
  • Rioli: “ora, ora… io preferisco Scandicci, ing Viottolone lan wilayah sekitar”.
  • Kita: “musik sampeyan piye wae dihubungake karo periode sejarah tartamtu?”
  • Rioli: “Aku asring nuduhake neositismeisme Austria”.
  • Kita: “Sapa sing paling akeh ngetrapake semangat sampeyan?? Kepiye kedadeyan sampeyan dadi Rioli D.J. ?”
  • Rioli: “Mesthi bulikku, ya bulikku seneng nyimpen cathetan Villa lan Modugno, ing kene, Kayane aku pengaruhe banget karo dheweke.”
  • Kita: “Apa sejatine Calvin Harris nyedhaki kolaborasi?”
  • Rioli: “Aku ora ngerti, Dakkira ora kenal karo dheweke… è un emergente?”
  • Kita: “lan’ Bener manawa rilis lagu sing bakal digawe mbesuk sampeyan wis direncanakake lan Andrew Firenze?”
  • Rioli: “Ana kemungkinan iki, nanging ana sing nggawe aku ngerti yen luwih becik ngindhari, ana kepentingan ekonomi lan politik sing gedhe”.
  • Kita: “ing karir sampeyan asring ditampa kanthi tampil ing klub sing misuwur lan meh misuwur, kepiye sampeyan nerangake pilihan sing aneh iki?”
  • Rioli: “Aku ora nate weruh nanging matur nuwun amarga wis ngerti, mungkin amarga sing kurang populer adoh saka omahku ..”
  • Kita: “saran apa sing sampeyan rumangsa bisa menehi kanggo wong enom sing pengin miwiti karir seni iki?”
  • Rioli: “Nyerah lan coba tindakake liyane, contone panen tomat, bisa uga San Marzano sing miturut pendapatku paling apik.”

Ing wektu iki, kita diganggu karo rong pengawal raksasa nganggo kacamata lan earphone peteng sing njaluk kita lunga lan ayo Rioli D.J. bisa ngakses konsol kanthi bebas.
lan’ iku pengalaman sing hebat, kita ora ngarep-arep bisa cedhak karo dheweke, rampung.
Saiki uga, kita nyelehake mikropon lan notebook, acarane arep diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email
. No Comments on Fabrizio Rioli D.J.. Categories: Recensioni, Scoop e Attualità. Tags: , , .
Andrew

About Andrew

Andrius è un musicista fiorentino che produce musica diuretica, swara kang adhedhasar campuran psychedelia, music elektronik lan melodi biasane lem. Produk sing dituduhake kanggo songs soundtrack lan kangelan pencernaan.

Be the first to leave a reply

Vuoi lasciare un tuo commento?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.