електрода

  • песни
  • Опис
Вие не може да ги слуша целосно без тоа купување.

Collezione di brani prodotti dal 1994 al 1996

Raccolta di brani Elettronici prodotti da Andrius tra il 1994 и 1996. Strumentazione totalemente Hardware: Roland Mv30 – Korg M3R – Roland S50 – Peavey Specrum Organ

Print Friendly, PDF & Е-пошта
.
Андреј

за Андреј

Andrius е Фиренца музичар кој произведува диуретик музика, својот звук се базира на мешавина на психоделијата, електронска музика и мелодијата претежно глутен. На производи се индицирани за песни музика и дигестивни потешкотии.