Manhattan’s theme

Вие не може да ги слуша целосно без тоа купување.
  • Опис

Dall’ultimo piano del grattacielo si vede tutta Manhattan, lui ha un bicchiere di Martini in mano mentre una donna sta suonando il sassofono vicino al barman

Print Friendly, PDF & Е-пошта
.
Андреј

за Андреј

Andrius е Фиренца музичар кој произведува диуретик музика, својот звук се базира на мешавина на психоделијата, електронска музика и мелодијата претежно глутен. На производи се индицирани за песни музика и дигестивни потешкотии.