работилница

работилница
€ 0.50
албум(s):
Duration: 02:56 година: 2015
  • Опис

 

Una bella giornata in officina, rappresentata da sonorità Korg con contributo di FL Studio 8, il tutto registrato su Cakewalk Sonar 8.3

A beautiful day at the factory, represented by sounds with Korg contribution of FL Studio 8, all recorded on Cakewalk Sonar 8.3

Print Friendly, PDF & Е-пошта
.
Андреј

за Андреј

Andrius е Фиренца музичар кој произведува диуретик музика, својот звук се базира на мешавина на психоделијата, електронска музика и мелодијата претежно глутен. На производи се индицирани за песни музика и дигестивни потешкотии.