Andrew Firenze

i mirëpritur!

Andrew

musica oligominerale

Andrius është një muzikant fiorentin që prodhon muzikë diuretik, il suo sound è basato su un mix di psichedelìa, muzikë elektronike dhe melodi kryesisht gluten. Produktet janë treguar për këngë soundtracks dhe vështirësi të tretjes.

la musica di Andrius è disponibile qui:

 • RN Direct
 • iTunes & Apple Muzikë
 • Amazona
 • eMUSIC
 • Spotify
 • Google
 • Youtube
 • Anghami
 • Deezer
 • WiMp/Tidal
 • Claro-musica
 • Juke
 • SoundCloud
 • Shazam
 • Gracenote
 • Coming soon
 • Kanjian
 • Pandora
 • Napster
 • Melon
 • iHeartRadio
 • 7Digital
 • Saavn
 • Bugs!
 • Naver/Vibe
 • Netease
 • Tencent
 • AWA

Njerëzit industriale

Un racconto che ci riproietta nella vita di quella grande realtà che fu l’Azienda Ferrania e tutta la valle che la ospitava e che oggi ne conserva la rovine.

Dalla penna di Pierluigi Norziglia

Andrew Firenze, Column Sound Digestive!

Download muzikë diuretik nga kjo faqe (muzikë unreleased!)

Artikujt e fundit publikuar