punishte

punishte
€0.50
Genre(s):
album(s):
Duration: 02:56 Year: 2015
  • Description

 

Una bella giornata in officina, rappresentata da sonorità Korg con contributo di FL Studio 8, il tutto registrato su Cakewalk Sonar 8.3

A beautiful day at the factory, represented by sounds with Korg contribution of FL Studio 8, all recorded on Cakewalk Sonar 8.3

Print Friendly, PDF & Email
.
Andrew

për Andrew

Andrius është një muzikant fiorentin që prodhon muzikë diuretik, tingull i tij është i bazuar në një përzierje të psychedelia, muzikë elektronike dhe melodi kryesisht gluten. Produktet janë treguar për këngë soundtracks dhe vështirësi të tretjes.