Fabrizio Rioli D.J.

Rapat sareng Raja Florentine wengi

Fabrizio Rioli D.J.

nalika urang nyarioskeun perkawis musik sareng hirup di buruanana sareng ribut kembang ti peuting-peuting anu paling duniawi, salah sahiji anu teu tiasa ngabantosan nyebatkeun salah sahiji nami legendaris lingkungan ieu.

Fabrizio Rioli nyaéta palaku anu langkung ti anu sanés parantos tiasa masihan momen anu berkesan dina diskotik sareng klub ageung dimana musikna dihasilkeun sareng dicampur ku 120 bpm nepi.
Tapi saha Rioli D.J. ?
Naon sejarahna sareng ti mana asalna?
pikeun ngajawab patarosan ieu teu aya cara anu langkung saé pikeun naroskeun ka anjeunna langsung sareng ngalakukeun ieu kami milarian anjeunna nyolong inpormasi anu disimpen di Rioli Planét Musik, organisasi anu ngatur sonten sareng acara seniman ku milah pamundut ti sakumna penjuru dunya.
dina Rioli Planet Music urang tepang Tarker Homan, impresario anu nyebatkeun dirina kénca Rioli D.J., jelema anu ngurus langsung sareng Warner, la Percaya, Sony Records sareng seueur deui anu sanés.

Rioli D.J. sanaos aparat ageung ieu di tukangeun anjeunna anjeunna sok tetep tetep seniman saderhana sareng ramah, sobat sadayana sareng teras-terasan kersa pipilueun nawiskeun soréna anu endah pikeun saha waé anu nyungkeun aranjeunna sareng anu ngagaduhan sarat anu munggaran anu teu kedah di pikahoyong sareng kasatiaan. Tarker tanggung jawab pinuh pikeun pilihan anu paling patuh “goréng”, sapertos nolak hiji acara atanapi tempat anu teu saluyu sareng suasana haté sareng misi Rioli D.J.
Janten dina hiji wengi urang berhasil nuturkeun anjeunna ka DJOON, klub wengi Paris anu kasohor. Djoon sacara harfiah hartosna “anima” sareng tempat ieu seueur jiwa. Lokasina jarak anu pondok ti Seine, di arrondissement ka-13, the Djoon mangrupikeun salah sahiji anu terakhir lahir tina séri klub anu muncul di daérah ieu, anu beuki kasohor ku tempat rapat avant-garde na. Pikaresep pisan ku penggemar musik Afro-house, klub loteng gaya kontémporér ieu diideuan ku modél New York parantos gancang kéngingkeun popularitas berkat wengi-wengi musik jiwa anu henteu kasohor, corong, imah jero, garasi sareng disk. Éta parantos janten host sareng tetep nyayogikeun bintang internasional sapertos Chez Damier, Louie Vega, Lil 'Louis, Kerri Chandler e Kopi Hideung. Tempatna lega pisan sareng ngagaduhan fasad kaca sareng waja anu indah.

Maka urang tiasa mendakan Rioli D.J. anu réngsé nyeuseup inuman na sateuacan ngamimitian magrib jogét, linggih dina bangku bangku tengah. Kasempetan anu ngagoda!!

  • Kami: “hapunten, ieu Rioli D.J anu legendaris. ?”
  • Rioli: “tangtu, Éta abdi. Tapi naha anjeun nyarios ka kuring dina basa Perancis upami anjeun jalma gélo of andriusmusic.com?”

Seuri geuwat ngirangan jarak, Fabrizio mendakan kami langsung sareng urang tiasa neraskeun nyarios dina basa Italia.

  • Kami: “Kami tiasa naroskeun ka anjeun pikeun sacara ringkes nyarioskeun carita anjeun? Misalna, leres yén anjeun parantos cicing di dieu di Paris mangtaun-taun?”
  • Rioli: “henteu, henteu… io preferisco Scandicci, anu Viottolone sareng daérah sakitarna”.
  • Kami: “musik anjeun kumaha waé ngaitkeun kana jaman sajarah anu khusus?”
  • Rioli: “Kuring sering ningali ka neositisisme Austria”.
  • Kami: “Saha anu paling mangaruhan karep anjeun? Kumaha kajadian anjeun janten Rioli D.J. ?”
  • Rioli: “Pasti bibi kuring, sumuhun bibi kuring resep nyimpen rékor Villa sareng Modugno, Ieuh, Sigana mah kuring dipangaruhan pisan ku manehna.”
  • Kami: “Naon anu leres ngeunaan kanyataan yén Calvin Harris ngahubungi anjeun pikeun kolaborasi?”
  • Rioli: “abdi henteu terang, Sigana mah kuring henteu terang anjeunna… è un emergente?”
  • Kami: “E’ Leres yén rilis lagu anu dihasilkeun ku anjeun bakal direncanakeun sareng Andrew Firenze?”
  • Rioli: “Aya kamungkinan ieu tapi aya anu ngajantenkeun kuring ngartos yén éta bakal langkung saé dijauhkeun, aya kapentingan ékonomi sareng politik ageung anu diperyogikeun”.
  • Kami: “dina karir anjeun anjeun sering nampi pikeun tampil di klub anu sohor sareng ampir populér, kumaha anjeun ngajelaskeun pilihan anu anéh ieu?”
  • Rioli: “Kuring henteu kantos perhatoskeun tapi hatur nuhun parantos masihan terang ka kuring, meureun kusabab anu kirang populér kirang jauh ti bumi kuring ..”
  • Kami: “naon naséhat anu anjeun rasa tiasa masihan ka nonoman anu badé ngamimitian karir seni ieu?”
  • Rioli: “Pasihkeun sareng cobian ngalakukeun anu sanés, contona panén tomat, kamungkinan San Marzano anu numutkeun kuring anu pangsaéna.”

Dina titik ieu kami kaganggu ku dua pengawal raksasa kalayan gelas hideung earphone anu nyungkeun urang leumpang sareng ngantep Rioli D.J. tiasa aksés bébas konsol.
E’ éta pangalaman hébat, kami henteu ngarep yén tiasa caket sareng anjeunna tibatan, parantos.
Ayeuna urang ogé nempatkeun mikropon sareng notebook, acara badé dimimitian.

Print Friendly, PDF & Email
. No Comments on Fabrizio Rioli D.J.. Categories: Harita, Scoop jeung Ayeuna. Tags: , , .
Andrew

About Andrew

Andrius nyaéta musisi Florentine anu ngahasilkeun musik diuretik, sora na dumasar kana campuran psychedelia, musik éléktronik jeung wirahma lolobana gluten. Produk anu dituduhkeun pikeun lagu soundtracks jeung kasusah pencernaan.

Be the first to leave a reply

Vuoi lasciare un tuo commento?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.