bengkel

bengkel
€0.50
Genre(s):
albeum(s):
Duration: 02:56 Year: 2015
  • Description

 

Una bella giornata in officina, rappresentata da sonorità Korg con contributo di FL Studio 8, il tutto registrato su Cakewalk Sonar 8.3

A beautiful day at the factory, represented by sounds with Korg contribution of FL Studio 8, all recorded on Cakewalk Sonar 8.3

Print Friendly, PDF & Email
.
Andrew

About Andrew

Andrius nyaéta musisi Florentine anu ngahasilkeun musik diuretik, sora na dumasar kana campuran psychedelia, musik éléktronik jeung wirahma lolobana gluten. Produk anu dituduhkeun pikeun lagu soundtracks jeung kasusah pencernaan.